Nopeat ja helpot lohisuolapalat

Nopeat ja helpot lohisuolapalat syntyi joulun jälkeisistä ruokajäämistä. Kaapista löytyi torttutaikinaa, ranskankermaa ja kylmäsavulohta. Ne yhdistämällä sai aikaiseksi valtavan herkullisia suolapaloja.  Julkaisin näiden tekemisestä videon TikTokissa sekä Instagramissa ja se vaikutti olevan kovin tykätty. Siispä päätin kirjoittaa reseptin myös tänne. 

Lohisuolapalat
Lehti-/torttutaikinaa
Kylmäsavu-/graavilohta
Smetanaa tai ranskankermaa
(Sitruunapippuria)

Sulata lehtitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa levyt neljään suorakulmion muotoiseen osaan. Annostele jokaisen palan päälle noin teelusikallinen smetanaa tai ranskankermaa ja sen päälle lohta. Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia


Tiesithän, että Leivontalaboratoriota voit seurata myöInstagramissa sekä Facebookissa!

Kommentit