Amerikkalaiset pannukakut (M) (V)
Mikä sen parempaa kuin paistaa kiireettömänä aamuna kasa pannareita aamiaiseksi. Tein ensimmäistä kertaa ikinä amerikkalaisia pannareita. Taikinan tein maidottomana kaurakermasta, mutta voit toki käyttää myös maitoa, jos haluat. Pannarit nautin tuoreiden vadelmien sekä ihanan satokausihedelmän veriappelsiinin kera. Kaiken kruunasi loraus siirappia.
Amerikkalaiset pannukakut
15 pientä pannaria
1 muna (vegaaninen versio 1/2 banaani)
1 rkl sokeria (vegaaninen versio 1/2 rkl)
1 muna (vegaaninen versio 1/2 banaani)
1 rkl sokeria (vegaaninen versio 1/2 rkl)
1 rkl öljyä
2 dl kaurakermaa
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
1 veriappelsiinin kuoriraaste
Riko muna kulhoon tai muusaa puolikas banaani ja mittaa sekaan sokeri. Vatkaa sokeria ja munaa vispilällä hetki. Lisää mukaan öljy ja kaurakerma. Sekoita kuivat aineet keskenään ja yhdistä kosteiden ainesten kanssa. Raasta myös yhden veriappelsiinin kuori ja lisää taikinan joukkoon. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia ja paista sitten pannulla kauniin ruskeiksi.
Päälle
Hedelmiä
Marjoja
Vaaleaa siirappia
Nauti pannarit lämpiminä hedelmien ja/tai marjojen kanssa.
2 dl kaurakermaa
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
1 veriappelsiinin kuoriraaste
Riko muna kulhoon tai muusaa puolikas banaani ja mittaa sekaan sokeri. Vatkaa sokeria ja munaa vispilällä hetki. Lisää mukaan öljy ja kaurakerma. Sekoita kuivat aineet keskenään ja yhdistä kosteiden ainesten kanssa. Raasta myös yhden veriappelsiinin kuori ja lisää taikinan joukkoon. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia ja paista sitten pannulla kauniin ruskeiksi.
Päälle
Hedelmiä
Marjoja
Vaaleaa siirappia
Nauti pannarit lämpiminä hedelmien ja/tai marjojen kanssa.
Tiesithän, että Leivontalaboratoriota voit seurata myös Instagramissa sekä Facebookissa!
Kommentit
Lähetä kommentti