Poro-puolukkasuolapalat
Porotäyte saa raikkautta pirskahtelevista puolukoista ja sopii täydellisesti joulun alkuruokapöytään.
Poro-puolukkasuolapalat
100 g tuorejuustoa
1/2 dl ranskankermaa
1/2 dl ranskankermaa
50 g kylmäsavuporoa tai -härkää
1/2 dl puolukoita
ripaus pippuria
1/2 dl puolukoita
ripaus pippuria
Suolakeksejä esim. spelttikeksit/ruislastut
Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma keskenään. Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja sekoita puolukoiden kanssa tuorejuuston ja ranskankerman sekaan. Mausta ripauksella pippuria.
Vinkki: Jos käytät pakastepuolukoita, voit laittaa ne tahnan joukkoon jäisinä.
Tiesithän, että Leivontalaboratoriota voit seurata myös Instagramissa sekä Facebookissa!
Kommentit
Lähetä kommentti