Herkulliset Daim-pullat
Tavalliset korvapuustit ovat ihania. Vielä ihanampia niistä saa, kun täytteen sekaan laittaa Daim-rakeita.
Daim-pullat
noin 22 kpl
1 annos pullataikinaa
Valmista pullataikina ohjeen ja vinkkien mukaisesti.
Täyte
200 g voita
2 dl fariinisokeria
3 rkl kanelia
2 pss (200 g) daim-rakeita*
2 pss (200 g) daim-rakeita*
Valmista täyte taikinan kohotessa. Sekoita fariinisokeri ja kaneli pehmeään voihin. Jaa kohonnut taikina neljään osaan ja käsittele yksi osa kerrallaan. Kauli taikinasuorakaiteen muotoiseksi. Levitä täytettä kauttaaltaan ja ripottele päälle Daim-rakeita. Rullaa, ja leikkaa noin 5 cm pituisiin paloihin. Asettele pullavuokiin kierteet ylöspäin. Käsittele jokainen pullataikinan osa samalla tavalla. Kohota valmiita pullia noin 20 minuuttia. Voitele kohonneet pullat juuri ennen paistamista ja ripottele päälle raesokeria. Paista 200 asteteessa 10-12 min, uunin tehosta ja pullien koosta riippuen.
*Daim-rakeiden saatavuus on vaihdellut. Viime aikoina niitä on löytynyt lähinnä isoista K-ruokakaupoista esim. K-supermarketeista. Jos et löydä rakeita, voit käyttää rouhittuja Daim-patukoita.
Tiesithän, että Leivontalaboratoriota voit seurata myös Instagramissa sekä Facebookissa!
Kommentit
Lähetä kommentti