Pätkiscroissantit
Tämän helpommaksi ei leipominen tule. Valmistaikinaan tehdyt pätkiscroissanttien aktiivinen valmistusaika on noin 5 minuuttia.
Pätkiscroissantit
6 kpl
1 prk Danerollers croissant-taikinaa
3 kpl Pätkis-patukkaa
pari palaa suklaata koristeluun
Avaa croissant-taikinapurkki ja rullaa taikina auki. Leikkaa palat erilleen toisistaan. Pilko pätkikset puoliksi ja aseta yksi puolikas jokaisen taikinakolmion leveään päähän. Kääri taikina rullalle ja paista 200 asteisessa uunissa noin 10-12 minuuttia.
Voit halutessasi myös voidella croissantit kananmunalla ennen paistoa.
Koristele jäähtyneet croissantit sulatetulla suklaalla
Katso myös pizzacroissanttien ohje täältä.
Tiesithän, että Leivontalaboratoriota voit seurata myös Instagramissa sekä Facebookissa!
Kommentit
Lähetä kommentti