Pätkiscroissantit


Tämän helpommaksi ei leipominen tule. Valmistaikinaan tehdyt pätkiscroissanttien aktiivinen valmistusaika on noin 5 minuuttia. 

Pätkiscroissantit
6 kpl
1 prk Danerollers croissant-taikinaa
3 kpl Pätkis-patukkaa

pari palaa suklaata koristeluun

Avaa croissant-taikinapurkki ja rullaa taikina auki. Leikkaa palat erilleen toisistaan. Pilko pätkikset puoliksi ja aseta yksi puolikas jokaisen taikinakolmion leveään päähän. Kääri taikina rullalle ja paista 200 asteisessa uunissa noin 10-12 minuuttia. 

Voit halutessasi myös voidella croissantit kananmunalla ennen paistoa.

Koristele jäähtyneet croissantit sulatetulla suklaalla

Katso myös pizzacroissanttien ohje täältä.


Tiesithän, että Leivontalaboratoriota voit seurata myöInstagramissa sekä Facebookissa!

Kommentit