Pizzacroissantit



Helpot pizzacroissantit valmistuu todella nopeasti. Pepperonin tilalta voit käyttää esimerkiksi kinkkua tai tonnikalaa. Lihan voi myös halutessaan jättää pois kokonaan. 

Pizzacroissantit
6 kpl
1 prk Danerollers croissant-taikinaa
Tomaattimurskaa
Pepperonia
Mozzarellaa
Pizzamaustetta

Avaa croissant-taikinapurkki ja rullaa taikina auki. Leikkaa palat erilleen toisistaan. Sipaise hieman tomaattimurskaa jokaisen taikinakolmion leveään päähän. Lado tomaattimurskan päälle täytteet ja mausteet. Kääri taikina rullalle ja paista 200 asteisessa uunissa noin 10-12 minuuttia. 

Voit halutessasi myös voidella croissantit kananmunalla ennen paistoa.

Katso myös pätkiscroissanttien ohje täältä.


Tiesithän, että Leivontalaboratoriota voit seurata myöInstagramissa sekä Facebookissa!

Kommentit