Arvonta / Leivontalaboratorio 1 vuotta!


Siitä on jo vuosi, kun julkaisin ensimmäisen postauksen Leivontalaboratoriossa! Vaikka olin aktiivinen leipoja jo ennen blogin perustamista, on kuluneen vuoden aikana tullut leivottua vieläkin enemmän. Aiemmin minusta tuntui siltä, että täytyisi olla jokin erityinen syy vaikkapa kakun leipomiselle.  Nyt syyksi riittää ihan vain uuden idean kokeileminen. Uusia leivontaideoita onkin tullut pyöriteltyä mielessä paljon enemmän kuin aiemmin. Hyväksi todetut ideat olen jakanut täällä myös muillekin ja ne epäonnistuneet odottavat onnistumisen hetkeä. Vastaisuudessakin aion päivittää blogiin niin uudet kuin perinteiset leivontareseptit ja vinkit. Toivottavasti reseptit ja kuvat ovat tuottaneet paljon iloa ja herkullisia hetkiä mahdollisimman monelle!


Vuoden aikana olen julkaissut 39 postausta, joista viisi eniten suosiota keränneet ovat olleet:


Omat suosikkini vuoden varrelta ovat:

Raparperikakku mehevällä gluteenittomalla kakkupohjalla
Tässä kakussa yhdistyy ihanan raikas täyte ja kokeilemisen arvoinen marenkivoikreemi kuorrutuksena.

Kirjainkakku: Suklaakakku kinuskikreemillä
Trendikkään kirjainkakun voi tehdä sen muotoiseksi kun haluaa. Jos ei ole tarvetta tehdä kirjainkakku, voi pohjan paistaa muffineiksi ja kuorruttaa kinuskikreemillä, joka sattuu olemaan aivan taivaallista.

Daim-keksit
Mikä vain missä on Daimia maistuu hyvältä, eikö?


Arvonta
Kiitokseksi Leivontalaboratorion seuraamisesta haluan järjestää teille arvonnan. Osallistua voit Instagramissa seuraamalla tiliäni @leivontalaboratorio sekä tägäämällä arvonnan kuvaan kaverisi, joka on myös herkkusuu. Voittajalle on luvassa herkullinen leivontatuotepaketti! Osallistu arvontaan viimeistään 16.9.2018. Arvontaa mukana tukemassa on Annin Uunissa –verkkokauppa.


Onnea arvontaan!

Kommentit

Lähetä kommentti